Ulasan mengenai Flekosteel

 • Sinta
  Saya didiagnosis dengan rheumatoid arthritis beberapa bulan yang lalu. Agar sendi tidak cedera sepenuhnya, saya memutuskan untuk mencari ubat yang akan membantu menyelesaikan masalah tersebut. Penyelesaiannya ialah gel Flekosteel. Saya ingin menunjukkan bahawa gel benar-benar memberikan hasil. Salap mempunyai kesan kumulatif, sehingga rasa sakit tidak kembali setelah rawatan.
  Flekosteel
 • Kevin
  Saya seorang atlet dan sakit sendi adalah perkara biasa dalam karier saya. Flekosteel Gel membantu merehatkan otot selepas latihan atau pertandingan dan mempercepat pertumbuhan semula tisu. Saya jarang menggunakan krim, tetapi walaupun dengan aplikasi ini, produk memberikan hasil.
  Flekosteel
 • Andi
  Pada usia 50, sendi sudah kelihatan dan lutut saya mula membelok keluar pada waktu petang atau dengan turun naik suhu secara tiba-tiba. Saya merasa lega dengan salap Flekosteel yang disyorkan oleh doktor. Spektrum tindakan ubat menimbulkan keyakinan, dan hasilnya tidak ragu lagi mengenai keberkesanan ubat tersebut.
  Flekosteel
 • Yogi
  Flekosteel adalah salap yang sangat baik untuk sakit sendi. Sekiranya anda sukar bergerak, berjalan kaki menyebabkan sakit, dan bengkak pada sendi, saya sangat mengesyorkan menggunakan salap. Flekosteel Gel membantu saya dan hanya sebulan selepas rawatan saya dapat kembali aktif.
  Flekosteel
 • Agus
  Saya sering ke gim dan saya suka berlari. Sudah tentu, minat untuk sukan ini tidak lengkap tanpa kecederaan. Flekosteel membantu saya mengatasi sakit sendi ketika jatuh. Secara kebetulan saya menjumpai gel tersebut dan mengetahuinya di sebuah forum. Saya mencuba, saya suka hasilnya. Saya terkejut kerana krim bersama hanya mengandungi bahan semula jadi.
  Flekosteel
Penilaian pengguna Flekosteel
4.6
25