Arahan penggunaan Flekosteel

Arahan untuk Flekosteel Gel

Pesakit yang mengalami sakit sendi selama bertahun-tahun telah mencuba beberapa ubat dan tidak menemui peningkatan. Ini disahkan oleh banyak tinjauan di forum di mana orang mengadu tentang ubat seterusnya.

Krim Flekosteel bukan sahaja bertujuan untuk menghilangkan sensasi dan ketidakselesaan yang menyakitkan, tetapi juga untuk mengatasi penyebab masalah. Petunjuk penggunaan sangat disarankan untuk menggunakan ubat tersebut pada pesakit dengan gangguan muskuloskeletal, atlet dan orang tua.

Menggunakan alat

Penggunaan Flekosteel, aplikasi produk

Untuk mendapatkan hasil yang positif, anda mesti membaca dengan teliti arahan penggunaan yang dicetak di laman web rasmi pengeluar. Panduan ini menerangkan secara terperinci cara menggunakan ubat. Langkah-langkah untuk menggunakan krim:

  1. Bilas terlebih dahulu kawasan yang terjejas dengan air suam.
  2. Kemudian anda perlu mengelap kulit sehingga kering.
  3. Kemudian urut perlahan-lahan sejumlah kecil krim ke kulit sehingga konsistensi sepenuhnya diserap oleh epitel.
  4. Urut mesti berterusan selama 5 minit.

Gel untuk sakit sendi dan belakang hanya dapat dicuci sejam dari waktu permohonan. Adalah disyorkan untuk mengulangi prosedur 2-3 kali sehari bergantung pada gejalanya. Gel ini juga boleh digunakan sekali untuk persiapan pertandingan, melatih atau merehatkan otot selepas itu.

Penggunaan gel yang mudah untuk mengatasi sakit sendi dan punggung adalah berdasarkan pembungkusan praktikalnya. Krim dihasilkan dalam tiub hingga 50 ml. Penggunaan ubat itu menjimatkan, dan caranya cukup untuk sebulan penggunaan sehari - terapi. Komponen Flekosteel menembusi bahagian dalam:

  • kain hangat;
  • merehatkan otot yang tersumbat;
  • menghilangkan kesakitan;
  • melegakan bengkak.

Gel boleh digunakan di mana sahaja di badan. Komposisi semula jadi tidak menyebabkan kesan sampingan, ia sesuai untuk kegunaan rumah. Flekosteel adalah ubat bagi mereka yang ingin mengembalikan mobiliti sendi. Ubat ini tidak mempunyai kontraindikasi.

Anda boleh membeli Flekosteel Gel di Indonesia dari laman web pengeluar. Kami menawarkan harga yang berpatutan dan menjamin kualiti barang.